Loading...

Chesecake stabilizátor

Készítette a
Németországban
Chesecake stabilizátor
A sajttorta stabilizátor biztosítja, hogy kedvenc desszertje nem esik ki a sütőből, és megtartja a formáját. ... Részletes leírás
Áraink ÁFÁ-val együtt
290 Ft
Raktáron Utolsó darabok
db

Részletes termékleírás

A sajttorta egy egyedi sajttorta, amelyet mindenki szeret. Az összetevőknek köszönhetően az év bármely szakában elkészíthető. De aki valaha is készített már sajttortát, az ismeri a fő buktatót: a sütőben remekül néz ki, de amikor sütés után kivesszük, szinte úgy tűnik, mintha levegőt veszítene.Látod a csúnya mélyedést, ami a közepén megjelenik, és a torta összeesik. A sajttorta stabilizátor segít ezen a problémán, és soha többé nem fog összeesni. A sajttortatöltelékhez még szükséged lesz: A sajttortatöltelékhez: 750 g zsírszegény túró, 150 g cukor, 4 tojássárgája, 4 tojásfehérje, 1 csomag vaníliás vagy Bourbon vaníliás cukor, 3-4 csepp RUF citromaroma, 250 ml tej (1,5% zsír). A tésztához: 200 g liszt, 1 teáskanál sütőpor, 75 g margarin, 75 g cukor, 1 vaníliás cukor, 1 tojás. A tészta elkészítése:
Melegítsük elő a hagyományos sütőt 175 °C-ra (légkeverés kb. 160 °C), és fóliázzunk be egy tavaszi formát (átmérője 26 cm), terítsünk rá sütőpapírt. Most keverjük össze a lisztet a sütőporral. Adjuk hozzá a margarint, a tojást, a cukrot és a vaníliás cukrot, és elektromos kézi mixerrel (tésztakampóval) keverjük össze röviden. Ezután adjuk hozzá a lisztet és a sütőport, hogy gyúrható tésztát kapjunk. Húzza a tésztát a formába, a szélek felé nyomkodva, hogy 3 cm magas peremet képezzen. A töltelék elkészítése:
Először válasszuk szét a 4 tojást, és gyűjtsük össze a fehérjét egy külön tálba. Elektromos kézi mixerrel (habverővel) keverjük össze a tojássárgáját, a zsírszegény túrót, a cukrot, a vaníliás cukrot és a sütőaromát. Ezután adjuk hozzá a túrótorta-stabilizátort. Keverje jól össze.
Ezután verje fel a tojásfehérjéket kemény hófehérjévé, és egy spatula segítségével forgassa bele a maradék keverékbe. Adjuk hozzá a sajttortatölteléket a tésztához, és süssük kb. 70 percig. Sütés után vegyük ki a tortát a formából, hagyjuk kihűlni egy rácson.

Súly

A csomag a következőket tartalmazza: 60 g

A termék összetétele

keményítő, módosított keményítő, aroma A port a sütött desszerthez adják, hogy ne essen le, amikor kiveszik a sütőből, 250 ml és 750 g túróval összekeverve.

Allergének Tej, diófélék, Szója, tojás

Tápértékek 100 g-onként

Energiaérték kJ 1501 kj
Energiaérték kcal 358,7 kcal
Zsírok 0,1 g
    - ebből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrátok 87,8 g
    - ebből cukrok 0,1 g
Fehérje 0,3 g
0,2 g

Származási ország

Németország

A vaníliababok mindent kellemes illatúvá tesznek, próbáld meg

1 290 Ft
Raktáron
2 400 Ft
Raktáron

Termék paraméterei

Sütemények, tészták, desszertek készítése
Gyártó RUF
EAN 40352879
Termékszám 087ruf

A termék felülvizsgálata

Írjon véleményt
OK Elégedettség
Mindent először fogok használni ????

Ellenőrzött vásárló - olyan vásárló véleménye, aki már megvásárolta a terméket.

Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.

Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.

Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.

A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.